2008. március 9., vasárnap

2. évad - 11. rész - F1!

- F1, gondolta Whitney, aki Inke .
De ez most miért is jutott eszébe? Segítségre volna szüksége? De hiába ült le a számítógép elé, a Windows Súgóban nem találta nyomát a titokzatos férfinak. Végül megunván, hogy a számítógép testreszabása teljesen tönkretette alakját, inkább kikapcsolás mellett döntött.
Ekkor vette észre a gép mellett a vizitdíjnyugtát. Ettől paradox módon nyugtalan lett, hiszen nem emlékezett semmiféle vizitre. Az elszámolási nyilatkozatot olvasva megállapította, hogy annak a címe teljes mértékben fedi a valóságot, másként hogy jöhetett volna ki az azon szereplő számokból a végeredmény?
Amnézia, olvasta a diagnózist, F1060-F1960.
Nagy buli lehetett, gondolta Whitney vagy Inke, mert az emlékei helyén a teljes BNO kódszótárat találta, leírással együtt, zöld kötésben.
Hmm, lehet, hogy nem is képzeli magát Inkének? Valójában ő Inke, aki Whitneynek képzelte magát aki Inkének képzelte magát? Elment hát Doctor Casa-hoz, kapott egy újabb vizitdíjnyugtát.
- Hol láttam már ilyet? kérdezte magában.
A doktor segítőjével -Doctor Duende Valária Sastre- addig vizsgálta, míg talált rajta egy csomó egzotikus és nehezen diagnosztizálható betegséget, de az amnéziát speciel pont nem. Inke, aki Whitney volt, kapott egy fehér bogyót, az meggyógyította az összes egzotikus és nehezen diagnosztizálható betegségét, aztán visszatették a dobozba.
Doctor Duende Valária Sastre ugyan hisztirohamot kapott az adminisztráció során, azonban ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen, és valójában rajta kívül soha senkit sem érdekelt. Az ujabb elszámolási nyilatkozat alárása után (834,500 Ft, ezt most tényleg rendesen elszámolták), Whitney, aki Inke lelibbent a kórház lépcsőjén, s megvizsgálta magát a bejárat melletti tükörben. (Mi ez az éktelen röhögés a tükör mögül?)
A két hét kórházi koszt azonban legalább visszaadta a számítógép testreszabása során kicsit deformálódott alakját, és már sokkal kevesebben nézték SpongyaBobnak.
- Fene ezt az amnéziát! - gondolta Inke, mikor otthon elolvasta, hogy mit is akart mondani a dokinak, immáron majdnem teljesen egészségesen.
Összepakolt, felkerekedett, s elment egy nem hagyományos orvosi módszereket alkalmazó orvoshoz a szemközti házban. Home Opathia, ez valamilyen házi opátia lehet, amitől aztán valami egyből derengeni kezdett Inkének, leginkább F1160.
-Felejtse el, hogy amnéziája van! -hangzott a therapias methodus.
A therapia végrehajtása minden különösebb zökkenő nélkül sikerült, sokkal egyszerűbb volt, mint pl. terheléses EKG alatt vizeletmintát adni vérvétel közben a kórházban.
A szakszerű kezelés hatására Whitney, -miután lepengetett egy ötezrest, lévén ez nem államilag finanszírozott egészségügyi szolgáltató- már nem képzelte magát tovább Inkének, bár néha azért még szerette volna.
Aztán eszébe jutott, ami egész eddig foglalkoztatta:
Kit keres folyton???? Ki az az arcnélküli alak, akivel minden éjjel álmodik, aki miatt minden reggel olthatatlan vágyat érez egy pezsgőfürdős reggelire ??? pedig nem is tud úszni .. ki ez a férfi akivel az előbb csókolózott???? És miért tűnik el folyton, épp a legboldogabb legizzasztóbb helyzetek után, és hol jár olyankor, amikor szükség lenne rá ?????

Nincsenek megjegyzések: